16 февр. 2016 г., 20:59

Недостъпна душа 

  Поэзия » Оды и поэмы
542 0 0

Защо си толкова недостижима?
Толкова ли е трудно да те имам?
Просто искам да си моята любима
и от любовта ти винаги да взимам.

Всеки ден, когато аз те зърна.
Винаги сърцето ми се разтуптява!
Ненадейна сила кара ме да те прегърна.
Но толкова ме е страх, че желанието ми отминава.

Знам, че след написаният стих за теб.
Приятелството мигновено ще приключи.
Не искам отношенията ни да са като лед.
Ни омразата от сърцата ни да се отключи.

Не ме разбирай ти погрешно.
Никога не бих те наранил!
Да, знам това е грешно.
Но за теб, с кръвта си бих платил!

 

© Никалас Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??