9 апр. 2019 г., 08:53

Недосънуван сън… 

  Поэзия » Любовная
802 4 6

Вървя сред избуялата трева,

в поле от четирилистни детелини.

Не знам коя от тях да избера,

та щастието да не ме подмине?

 

Събуждам се в недосънуван ден,

сред лилии, във приказна премяна,

и искам някой мен да избере,

преди да се превърна в морска пяна.

 

Несбъдната съм в твоята мечта,

а в моята - на мене си орисан.

Вървя към теб, в море от светлина.

Ще ме изваеш в края недописан…

 

Таня Симеонова

08.04.2019 г.

© Таня Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??