Старая се, да не забелязвам:
суетата съчетана с егоизъм!
Лицемерие и негатив – да погазвам,
в причините за поведение – да влизам.
Хората, излишно е, да съдим –
те винаги от нас ще са различни...
Нека просто себе си да бъдем
и на живота да не гледаме трагично!
Болка винаги ще има,
обидата – безспорно, ще тежи!
Към хубаво променят се мнозина –
подадат ли ти ръка, подай и ти!
Какво делим на таз` Земя?!
Не бива да сме рак, орел и щука!
Раздавайте със шепи доброта
и не забравяйте, че временно сме тука!
Правя се, че недовиждам:
липсата на хумор, завистта!
У всеки хубавото виждам –
родени няма с лошота!
© Pepi Petrova Все права защищены