29 янв. 2009 г., 12:39

Нега 

  Поэзия
918 0 9
Обхождам с устни цялото ти тяло,
прокарвам пръсти през косите ти,
целувам  топлите клепачи премаляла,
докосвам устните, лицето и очите ти.

Потръпвам в топлата прегръдка свита,
на ръцете ти любими и жадуващи,
изгарям от любов и нега неприкрита,
разпалвам страст и огън в нас бушуващи.

Извайвам с устни цялото ти тяло,
потъваш нежно във очите ми,
а косите ми върху ти разпиляни,
те носят към омайни приказки.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??