Изглеждам студена,
като ледена кралица.
Изглеждам като бучка сняг.
Но те обичам, горещо обичам,
единствен си в целия мой свят.
Приказваш с мен някак от високо.
Оставяш недоизказани неща.
Пречупваш деня -
не определяш посока
и ме оставяш да решавам сама.
А аз се правя на ледена кралица.
На малка бучка от сняг.
А те обичам -
до болка те обичам.
Теб!
Единствен в целият мой свят!
© Слава Костадинова Все права защищены