19 сент. 2010 г., 17:03

Неизплакани сълзи 

  Поэзия
665 0 10



 Неизплакани сълзи

 Конете флиртуват с дъжда...
 Настръхвам. Тъй трепетно синьо е
 в море, напращяло от ръж.
 Конете събуждат години,

 които, притихнали - знам -
 жадно във ъгълче чакат
 там, зад вратите на храма,
 сълзи от дъжда неизплакани...

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??