23 дек. 2016 г., 12:21

Неизпратени писма до теб 

  Поэзия » Любовная
1382 2 8

Искам да ти кажа хиляди неща,

затова говоря ти без думи,

живота ти изпълних с писма,

написани за теб, незапечатани.

Нямах смелост да ти ги изпратя,

разчитах само на страстта:

да съблича чувствата в душата...

А истински значимите неща,

останаха на лист хартия,

с любимото червило подпечатани!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© I. Gabrovska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??