Искам да ти кажа хиляди неща,
затова говоря ти без думи,
живота ти изпълних с писма,
написани за теб, незапечатани.
Нямах смелост да ти ги изпратя,
разчитах само на страстта:
да съблича чувствата в душата...
А истински значимите неща,
останаха на лист хартия,
с любимото червило подпечатани!
© I. Gabrovska Всички права запазени