20 апр. 2006 г., 20:54

Неизпратено писмо 

  Поэзия
1601 1 7
  Ти знаеш ли какво е да си изгубил себе си, да търсиш изход отново и отново, и след всеки опит до стигаш до провал? Знаеш ли какво е да си отхвърлян от всички, да си невидим, да си сам?! Да загубиш усмивката си и по лицето ти да блестят следите от горчивите сълзи? Проклинал ли си някога отминалото щастие, себе си, живота си? Бил ли си някога отблъскван при най-малък опит за проява на нежност, доброта, любов? Мислил ли си някога, че си излишен, непотребен, изоставен? Жадувал ли си смъртта с надеждата, че единствено там ще откриеш ЩАСТИЕТО, ВЕЧНОСТТА?
  Знам отговора на всички въпроси! Знам! Ти си бил отхвърлян, отблъскван! Ти също си губил себе си, разкъсван от болката... Ти също... Да! Но аз бях там, там до теб и ще бъда - само ме допусни! Нали твои бяха тези слова: "Винаги ще съм до теб!"? Защо оставяш ме сама? Защо не чуваш моя глас и за теб ли вече съм НЕВИДИМАТА?!


                                                                                                                      13.12.2005г.

© Усмивка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви! ВТ,щях да се почувствам неловко,ако беше достигнало до човека за когото е предназначено.Не исках да ставам досадна и да покажа слабостите си Но това за мен вече няма значение... Отминали неща и чувства
  • Ако е реално - трябваше да го изпратиш. Тогава може би щеше да се случи нещо друго!??
  • Браво !6
  • Благодаря много на всички Виолета за съжеление ми се случиха,но всичко вече е в миналото
  • Събуди много спомени в мен.Браво!
  • много ми хареса

  • Наистина отговорът на въпросите ти е "ДА"... ама.. аз не съм ти забранилА :Р
Предложения
: ??:??