13 июл. 2014 г., 09:50

Неизпратено писмо 

  Поэзия
420 1 0

Здравей, несбъднати любими.

Как минава животът твой?

Сбъднаха ли се мечтите,

а стана ли герой?

 

Пееш ли все още онази твоя песен,

смехът ти остана ли безгрижен, весел?

Искрят ли златисти звездици в очите,

а бягаш ли бос по пътищата прашни?

 

Подсвирваш ли още небрежно с уста,

гониш ли вятъра, протегнал своята ръка?

Тръгваш ли на някъде без посока ей така,

а дали  успя да намериш любовта?

 


Здравей, несбъднати любими.

Как минава животът твой?

Не смея да ти звънна,

нямам сили. Прости ми.

© Недописана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??