Здравей, несбъднати любими.
Как минава животът твой?
Сбъднаха ли се мечтите,
а стана ли герой?
Пееш ли все още онази твоя песен,
смехът ти остана ли безгрижен, весел?
Искрят ли златисти звездици в очите,
а бягаш ли бос по пътищата прашни?
Подсвирваш ли още небрежно с уста,
гониш ли вятъра, протегнал своята ръка?
Тръгваш ли на някъде без посока ей така,
а дали успя да намериш любовта?
Здравей, несбъднати любими.
Как минава животът твой?
Не смея да ти звънна,
нямам сили. Прости ми.
© Недописана All rights reserved.