10 мар. 2008 г., 07:46

Нежелани спомени 

  Поэзия » Любовная
523 0 1

 

Образът ти с изгрева се появява,

но не чезне с падащия мрак.

Мислех си, че ще те забравя,

че от спомените ще избягаш сам.

Сърцето ми сега е урна,

в която прах си ти събран

и всеки нов ден за мен е надежда,

че ще си нявга прах разпилян.

© С обич от мен за вас Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??