10 mar 2008, 7:46

Нежелани спомени 

  Poesía » De amor
524 0 1

 

Образът ти с изгрева се появява,

но не чезне с падащия мрак.

Мислех си, че ще те забравя,

че от спомените ще избягаш сам.

Сърцето ми сега е урна,

в която прах си ти събран

и всеки нов ден за мен е надежда,

че ще си нявга прах разпилян.

© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??