21 мар. 2009 г., 13:14

Нежен дъжд... 

  Поэзия » Любовная
1257 0 40

 

 

                   Отново
                   тъжна вървя
                   и
                   отново сама…
                   а над мене
                   тихо
                   и кротко
                   някак
                   се рони дъждът…

                   милувка
                   или сълзи
                   а
                   в душата ми… ти…
                   усещане
                   мило
                   и свидно…
                   сякаш
                   до мене вървиш…

                   в миг тъжен
                   спомен за теб…
                   и
                   целувка от дъжд…
                   докосване…
                   нежно
                   и топло
                   с мокрите 
                   устни на мъж…

 

 

                   Музика>>> Chris Spheeris - Juliette

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??