9 мар. 2011 г., 12:42

Нежен Образ 

  Поэзия » Другая
411 0 0


Небето се синее тъй чисто и просторно.
Очите ти сияят тъй мило и чаровно.
Усмивката ти нежна, красива, всеотдайна,
е толкова пленителна и толкова омайна.

Къдриците ти чудни, тях вятърът ги вее.
А слънцето в небето те гледа и се смее.
Не се замисляш, зная, ти образ тъй чаровен,
ти слязла си от Рая в този свят греховен.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??