28 дек. 2014 г., 13:41

Нежна ти бъди 

  Поэзия » Любовная
383 0 0

                

                                    Нежна ти бъди

 

 

 

                   Нежна ти бъди,

                   не разбивай моите мечти,

                   нека бъдем вечно аз и ти,

                   нека бъдем щастливи ни.

  

                  Нежна ти ще бъдеш,

                  ще се докосваш в мрака до неговите коси,

                  ала едва ли ще си спомниш нявга,

                  че така докосваше и моите - нали?

  

                  В прегръдката на тоя

                  красив хлапак

                  щастлива, знам, ще бъдеш

                  отново пак.

 

                 Сияеща пред него ти стоиш

                 и нежни думи тихо, тихо му редиш.

                 Кълнеш му се във вярност май сега,

                 но не веднъж и пред мен ти правеше това.

 

                  Нежна ти бъди

                 не разбивай неговите мечти,

                 бъди му вярна вечно ти,

                 бъдете щастливи двама ви.

  

                Нежна ти ще бъдеш,

                сияеща пред него ще стоиш,

                но трябва, трябва да си спомниш,

                че щастието не на него ти дължиш.

 

                   Колко труд и мъка изживях,

                  докато предреша теб, наивното момиче,

                  в страстно любеща жена.

                 Ех, съдба, съдба, ограби ти труда ми

                  и цялата ми душа.

© Айнур Рафет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??