4 дек. 2020 г., 16:06  

Нежни пламъци ме изгарят 

  Поэзия » Любовная
419 0 0

Нежни пламъци ме изгарят,

трепти приятно сърцето мое,

дар са от в небето Царят,

всички звезди са твои.

 

Топли ме сладък блян,

жадувам за милувки, за лъчи,

за щастие с теб съм замечтан,

ела при мен, не ме мъчи.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??