5 мая 2011 г., 21:41

Нежни убийства няма 

  Поэзия » Гражданская
657 1 2

НЕЖНИ УБИЙСТВА НЯМА

Убийствата много болят.
Нежни убийства няма...
Политат душите без плът
да търсят свят без измама.

Убийства с човешки съд?!
Стръвен лов и заблуда голяма!
Едни се радват - други скърбят,
разделени от библия и исляма.

"Големите" с лов Света си делят -
нежни убийства няма...
Войните никога няма да спрат,
алчността на "големите" е голяма.

04.05.2011г.

© Лидия Сиркавара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??