19 июн. 2024 г., 20:18

За нежността 

  Поэзия » Любовная
109 1 2

В тиха мелодична песен
се заслушва и не спи нощта.
Клонът на дърво провесен,
а под него блика нежността!

 

И протегнати ръцете,
а очи потънали в очи…
Пролет с аромат на цвете.
Огънче разпалват две души.

© Ани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??