13 нояб. 2008 г., 16:56

Нежност 

  Поэзия » Любовная
1267 0 0
Давам ти сърцето си,
пази го, то е твое.
Пази го силно,
защото без него съм сянка.
Пази го с топли длани,
за да бие силно.
Обгръщам те с ръце и се надявам
да не си измама.
Очите ми са нежен огън,
не го угасяй.
Докосни лицето ми със топли устни,
за да знам, че съм желана.
Пръсти зарови в косата,
за да усетя твойта нежност.
Целувай жадно устните горещи,
да усетя, че сам жива.

© Кики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??