17 нояб. 2010 г., 10:45

Нежност в сияние 

  Поэзия » Любовная
526 0 0

НЕЖНОСТ  В  СИЯНИЕ

                                    в памет на Ани

 

И  тази  нощ  дойде  в  съня ми.

Исках  дълго  мигът  да  продължи.

Нощта  да  е  безкрайно  ято,

а Слънцето  да  спре - да  не  блести.

 

И тази нощ сърцата ни горяха в плам.

Сочни  устни  в   моите - впи.

Огънят разпали ръцете ни в прегръдка.

Телата  ни  се  сливаха  в  милувка.

 

Любовта  ни  беше  огнено  сияние.

Тръпките  ни - бризови  вълни.

Очите - влюбено  опиянени,

а  страстите  изгаряха  от  ласки.

 

Събудих  се... но  дълго  исках

сънят - да продължи.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??