29 окт. 2016 г., 08:17  

Нежност за теб (акростих) 

  Поэзия » Любовная, Акростихи
1049 4 12

Научи ли се мълком да обичаш –
Ела и нежно се сгуши във мен,
Животът си върви, а още сричаш
На любовта  познатия рефрен:
Обичам те, без теб не мога! Двама
С годините се учим на любов –
Ти – мен, аз – теб. Една любовна драма
За двама ни – със хубав послеслов.
А обич има ли – това е нежност!
Тук думите излишни са сега.
Ела и във магичната безбрежност
Без думи с теб да славим любовта!...

© Роберт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??