27 янв. 2005 г., 14:52

Нека 

  Поэзия
737 0 6

Нека

Нека!
Всичко утихна и без мен.
Хората се скриха при мишките.
Делят сиренето и хляба си.
Щом така искат...Нека!
С анархиста, със стария рицар е свършено.
На кой му дреме за някого?
При художника са сиви цветята.
Всичко утихна и без нас.
Светофарената еднаквост
чака лъжливо зелено.
Чакат!
Нека чакат! Нека! Нека!!!

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??