Нека ми е студено.
Нека дъжд да вали.
Нека вятърът брули мойте' бели коси.
Нека слънцето гасне.
Нека мрак да кръжи.
Нека мойта' надежда пак се дави в сълзи.
Нека пропаст ме тегли.
Нека капят листа.
Нека птици не пеят в тоз горчив кръговрат.
Нека тъна в забрава.
Нека хлябът е чер.
Нека всяка молитва бъде краен предел.
Нека ми е студено.
Нека в мен да вали.
......
Нямам нужда от друго,
щом до мене си ти!
© Анета Все права защищены