24.11.2017 г., 16:27 ч.

Нека 

  Поезия » Любовна
517 2 1

Нека ми е студено. 
Нека дъжд да вали.
Нека вятърът брули мойте' бели коси.

 

Нека слънцето гасне.
Нека мрак да кръжи.
Нека мойта' надежда пак се дави в сълзи.

 

Нека пропаст ме тегли. 
Нека капят листа.
Нека птици не пеят в тоз горчив кръговрат. 

 

Нека тъна в забрава. 
Нека хлябът е чер. 
Нека всяка молитва бъде краен предел.

 

Нека ми е студено.
Нека в мен да вали.
......
Нямам нужда от друго, 
щом до мене си ти!

 

© Анета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??