Nov 24, 2017, 4:27 PM

Нека 

  Poetry » Love
511 2 1

Нека ми е студено. 
Нека дъжд да вали.
Нека вятърът брули мойте' бели коси.

 

Нека слънцето гасне.
Нека мрак да кръжи.
Нека мойта' надежда пак се дави в сълзи.

 

Нека пропаст ме тегли. 
Нека капят листа.
Нека птици не пеят в тоз горчив кръговрат. 

 

Нека тъна в забрава. 
Нека хлябът е чер. 
Нека всяка молитва бъде краен предел.

 

Нека ми е студено.
Нека в мен да вали.
......
Нямам нужда от друго, 
щом до мене си ти!

 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??