19 мар. 2013 г., 20:31  

Нeка бъда 

  Поэзия
410 0 0

Нека бъда светлина в пътищата черни,

нека бъда дъжд в сухи времена,

нека очите смутни и натежали

светят по пътя на вечността.

 

Нека ръцете ми бъдат одеало,

да топлят твойте замръзнали ръце.

Нека сърцето ми, вече остаряло,

да носи в себе си от теб следи.

 

Нека думите ми бъдат песен,

нека бъдат твоя път в нощта,

нека бъда за тебе есен,

нека бъда пътека във вечността.

 

Нека сърцето ми и за твоето да бие,

да бъда твоя шепот, твоята душа.

Нека душата ми твоята да крие,

нека бъда въздух, нека съм една сълза.

 

 

© Атанаска Чочкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??