19 нояб. 2008 г., 19:53

Нека бъда твоя 

  Поэзия » Другая
651 0 0
 

Искам да съм езеро, за да потънеш в моите бистри води.

Искам да съм самодива, за да те обгърна с моите буйни коси.

Искам да съм слънце, за да те стопля в моите ръце.

Искам да съм лед, за да видиш в мен своето лице.

Нека съм Вода.

Нека съм Жена.

Нека бъда Слънце.

Нека стана Лед.

Но нека си остана твоя занапред.

© Катя Чортова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??