Искам да съм езеро, за да потънеш в моите бистри води.
Искам да съм самодива, за да те обгърна с моите буйни коси.
Искам да съм слънце, за да те стопля в моите ръце.
Искам да съм лед, за да видиш в мен своето лице.
Нека съм Вода.
Нека съм Жена.
Нека бъда Слънце.
Нека стана Лед.
Но нека си остана твоя занапред.
© Катя Чортова Todos los derechos reservados