19.11.2008 г., 19:53 ч.

Нека бъда твоя 

  Поезия » Друга
587 0 0
 

Искам да съм езеро, за да потънеш в моите бистри води.

Искам да съм самодива, за да те обгърна с моите буйни коси.

Искам да съм слънце, за да те стопля в моите ръце.

Искам да съм лед, за да видиш в мен своето лице.

Нека съм Вода.

Нека съм Жена.

Нека бъда Слънце.

Нека стана Лед.

Но нека си остана твоя занапред.

© Катя Чортова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??