Боже, покажи какво е любов на моите близки,
не искам да знаят що е омраза.
Боже, дари ги с любов и добро,
аз не искам да страдат.
Боже, помогни на всички ония деца,
които са гладни.
Дари ги с любов, прегръдка и топла храна,
душите техни за това са жадни.
Боже, направи така,
че животни да не биват убити.
Дай им дом и любов,
за това се молят, горките.
Моля те, Боже,
спри тази завист човешка.
И нека човекът си взема поука
от всяка една своя грешка.
Боже, направи така,
че да не бъдем сами.
Покажи ни що е любовта,
помогни ни да станем човеци!
© Марина Буюклиева Все права защищены