24 окт. 2009 г., 01:26

Нека да е... 

  Поэзия
554 0 5

 

 

 

 

… бяла

тленната

обвивка

 

щом

във жълто

нощем

 

гасне любовта

 

… щом

синее

 утро

 

стихнало в усмивка

 

и цъфти в червено

пурпурна тъга

 

а по черното

на мислите

когато

 

жартиерно

се прокрадва

липса

 

пепелно

преплела се

по покрива

 

със съня

на закъсняла

птица…

 

в бяло да застелем тишината

 

недокоснати

да будим

есента

 

и по звездните

следи

на лято

 

да рисуваме

пътеки…

 

към дома…

 

 

                                                                                                                 ... yeter ki...

© Бехрин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??