30 июл. 2008 г., 10:18

Нека се излъжем 

  Поэзия
712 0 9
Прекрасна, неусетена
милувка.
И страстна, като края
на нощта.
Бясно преплетена
с целувка...
... обичта е повече лъжа...
Но да се излъжем...
Нека се излъжем...
ясно,
в лъжата истински горим.
Заблуди ме!
Аз ще вярвам страстно...
Само нека,
нека не мълчим.
Във мълчанието болката живее
и посява тъмни семена...
Във мълчанието
"истината пее".
Заглуши я!
... моля те... сега!

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??