16 февр. 2010 г., 16:34

Нека вали 

  Поэзия » Любовная
1436 0 10

Как искам в тебе тихо да се сгуша
и в ласката любовна на дъжда
да помълчим със теб, заслушани
във мократа прегръдка на нощта.

Как искам да е дъжд и да не спира,
да завали и да пречисти  в нас
зли мисли, думи, страхове, безсилие
и да остане само дивна страст.

Как искам в тебе топло да притихна,
да помълча и да ти дам криле,
да ме прегърнеш и да се усмихнеш
и във дъжда за двама времето да спре.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??