Отново те сънувах тази нощ.
Не знам защо ти идваш във съня ми.
Отдавна нашата любов умря.
Отдавна зее пропаст помежду ни.
Неканено нахлуваш в моя сън.
И аз отново нежно те обичам,
в прегръдка сплитаме тела
и аз усещам на сърцето ритъма.
Изминаха години от мига,
когато за последно се докоснахме...
Кажи, защо нахлуваш в моя сън?
Не помня някога да съм те викала.
---
посветено
© Анна Дюлгерова Все права защищены
Хареса ми, Ан!