17 окт. 2007 г., 10:19

Неми са щурците 

  Поэзия
1057 0 18
Неми са щурците,
пуста - вечерта.
Лунен лъч самотен
къпе се в тъга.

Мама си замина -
светла и добра.
Тихо се превърна
в утринна роса.

Литна към Небето...
Връща се сега
като дъжд, пречистил
нашите сърца.

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??