Oct 17, 2007, 10:19 AM

Неми са щурците 

  Poetry
1055 0 18
Неми са щурците,
пуста - вечерта.
Лунен лъч самотен
къпе се в тъга.

Мама си замина -
светла и добра.
Тихо се превърна
в утринна роса.

Литна към Небето...
Връща се сега
като дъжд, пречистил
нашите сърца.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??