Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
И нека луната когато изгрее,
да дойдеш тихо, пак при мен.
Не се бави ...... ще полудея!
Искам те и нощ и ден!
Ще бъда аз опасно ненаситна,
чужди устни да забравиш ти,
ще разкъсам грубо твойта риза,
имай ме, при мене остани!
Нежно ще докосна твойто тяло,
ще дишаш запъхтян и изпотен,
сърцето ти ще бъде пощуряло,
искай ме.....ще бъда в плен!
Ще изпивам всяка твоя капка,
с устни палави ще те целувам.
Усети ме, аз съм топла-жарка
цяла вечер мога да лудувам!
© Людмила Нилсън Все права защищены