Неочаквано ти се появи в живота ми
като Слънце във дъждовен ден...
Неусетно и необяснимо...
мислите ми са в прегръдката на твоя плен!
Нежно твоят поглед ме докосна,
в душата ми възкръсва любовта,
но страхът от болката в мене
скрива всичко в утринна мъгла!
Ще познаеш ли в мен жената,
въпреки старателно изтритите сълзи?...
Ще вдъхнеш ли от аромата на цветята
любовта, която ти в съня ми съживи?...
08.06.2011г.
© Моника Стойчева Все права защищены