31 мар. 2014 г., 00:34

Неочаквано 

  Поэзия
582 0 2

Необмислен жест искрата ми запали, 
в усмивката ми пролетта да върне,
защо ли трябваше му да го прави - 
с пръсти дланите ми да прегърне...

© Радост Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??