11 окт. 2017 г., 12:44

НеОписуемо 

  Поэзия » Любовная
356 0 0

Сливаме се в цветна тишина,
когато любим се с душите.
Обичта е като светлина –
и истина искри в очите.

 

Тогава всичко е прекрасно.
ЗаЕдно празнуваме света.
Творим живота съпричастно
на природата със песента.

© Красимир Все права защищены

благодаря

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??