Ще те срещна
във вторник
или може би в петък.
Със сигурност не и в сряда.
Ще бъде есен,
или може би пролет.
Най-добре ще е да е зима.
Ще ти подаря всичкия планктон.
Света ще бъде наш.
Ще отхвърлим думите
и ще се потопим един в друг.
© Ивелина Павлова Все права защищены