20 сент. 2008 г., 23:11

Неотлетяла съм птица 

  Поэзия » Любовная
884 0 22

 

 

Видях те, Любов -

познах те сред многото други!

По тротоара отсрещен

хранеше двойката гълъби...

Видях те, Любов -

беше там... в края на лятото...

Ти ме върна, Любов -

не си тръгнах заедно с ятото!

Погледни ме, Любов,

и познай ме...

На теб сега ще разчитам -

да съм сита до гроб

и през зимите да не отлитам!

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??