25 дек. 2008 г., 22:32

Неписаното пишех... 

  Поэзия » Философская
653 0 4

 

 

Неписаното пишех... във мечтите си.

И невижданото виждах... във мечтите си.

И немислимото измислях... във мечтите си.

И недокосвано... докосвах във мечтите си.

И нереалното реализирах... във мечтите си.

Уви... любовта немислима недокосната остана... и в мечтите ми...

А дали живея живота си... без мечтите ми?!

 

25.12.2008

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??