Dec 25, 2008, 10:32 PM

Неписаното пишех... 

  Poetry » Phylosophy
655 0 4

 

 

Неписаното пишех... във мечтите си.

И невижданото виждах... във мечтите си.

И немислимото измислях... във мечтите си.

И недокосвано... докосвах във мечтите си.

И нереалното реализирах... във мечтите си.

Уви... любовта немислима недокосната остана... и в мечтите ми...

А дали живея живота си... без мечтите ми?!

 

25.12.2008

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??