3 июн. 2008 г., 09:56

Непобедими 

  Поэзия » Любовная
507 1 9
Непобедими

Двама крачим ръка във ръка,
две сърца - една душа,
двама тачим и браним любовта,
АЗ и ТИ срещу света.

Светът - озъбен свирепо ръмжи,
напада със бяс и измама,
но безсилен - не  ще победи,
че той е сам, а ние сме ДВАМА.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??