3.06.2008 г., 9:56 ч.

Непобедими 

  Поезия » Любовна
501 1 9
Непобедими

Двама крачим ръка във ръка,
две сърца - една душа,
двама тачим и браним любовта,
АЗ и ТИ срещу света.

Светът - озъбен свирепо ръмжи,
напада със бяс и измама,
но безсилен - не  ще победи,
че той е сам, а ние сме ДВАМА.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??