12 мая 2004 г., 18:33

Непоносимо 

  Поэзия
1322 0 3

Непоносимо

Отново и отново връщам се назад,
задавам си въпроси:
Защо не изживяхме любовта?Какво се случи?
Изпросихме си сълзите, но знам,
не те боли...
Боли ме само мене!
Сякаш аз сама със себе си останах.
А теб те нямаше.

© антония Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??