24 июл. 2012 г., 11:49

Непотребни мисли 

  Поэзия » Философская
566 0 3

Попадал ли си сам на смерч в окото?!

И аз не съм... Поне така си мислех.

Но осъзнах, че смерч върти живота

и дните му отбрулва като листи.

 

Превива се дървото на живота,

а клонките му– непотребни мисли–

са хляб и сол за глозгащите кокала,

които се завихрят, но не мислят.

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??