21 дек. 2016 г., 20:46

Непозната планета 

  Поэзия » Философская
481 0 0

До непозната планета летях.

Понесох и земното бреме.

Проблемите земни нарамих,

голямата тежест оставих.

 

Видях нови моменти.

Различна реалност за смели.

Измислих мечти за големи.

Търсих пътя към вкъщи.

 

И тук е студен хоризонт.

Не искам назад да поглеждам.

Но време е вече, ще тръгвам,

Земята е нашият дом!

© Юлиян Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??